top of page
Ester_Interior09 Living_Final.jpg

HSB BRF ESTER

BOSTÄDERNA

BOSTADSVÄLJARE

I bostadsväljaren visas bostäderna upp i en interaktiv 3D-modell som ger en bra översikt av området/husen. Du kan fritt klicka runt på modellen och kan välja bostad i vilken vy som helst. När du klickar på en bostad får du upp planlösning/bofaktablad och information om boarea, pris samt avgift. Du kan även välja att titta på lägenheterna utifrån att klicka på listan med lägenhetsnummer, storlek, antal rum och pris och på så sätt se vart lägenheten är placerad samt komma åt planlösningen för respektive lägenhet.

MÄKLARENS ORD

Flytta in i ljusa kvadratsmarta lägenheter och bli en del av den första etappen av Bromstensstaden. Brf Ester har ett attraktivt läge invid Spånga centrum, pendeltågsstation, bussar och grönområden. Den nya stadsdelen har ett långsträckt parkstråk och Spångaån, som ska breddas, kommer att bli ett fint vatteninslag. Med Spånga station 5 minuter bort kan du åka in till city på en kvart. Robert Blomster från Mäklarhuset är ansvarig mäklare för brf Ester och kommer här berätta lite om bostadsrättsföreningen och fördelarna med området.

INREDNINGEN

I HSB brf Ester erbjuder vi yteffektiva och smarta hem med öppen planlösning och en härligt luftig känsla. Som vanligt i en HSB-fastighet har stor omsorg lagts vid planeringen av ytorna. Det är kvadratsmarta lägenheter som har maximalt med ljusinsläpp. Stora ljusinsläpp skapar rymd och ett intryck av att utemiljön går i ett med interiören.  Som tidig köpare i brf Ester har du möjlighet att skapa ditt eget drömboende genom olika inredningsval. Vår inredare har handplockat ett brett sortiment som gör det enkelt för dig att inreda din bostad efter din egen personliga smak och stil. 

ARKITEKTUREN

Brf Ester ligger längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden och förbinder Spånga Centrum åt ena hållet och Bromstensplan åt det andra. Vi pratar om tydliga inslag av funktionalism, enkla och rena linjer, fina och väl avvägda proportioner, t ex kring fönstersättning samt omsorg kring detaljer, exempelvis sockelsättningen. Uppdelningen mellan allmänt/privat och att alla entréer ligger ut mot gatan är väl etablerade lösningar för att skapa tryggare stadsmiljöer.

Cykelrummen är lätta att nå från gatan. De är utrustade med praktiska och enkla cykelställ och speciella cykelplatser för lådcyklar. Dessutom finns det en mindre cykelverkstad där du kan göra enklare reparationer på din cykel eller laga punkan. 

 

Arkitekten
bottom of page